top of page
Søk
  • kristineboe8

Akademiet Nettstudier og IKS inngår samarbeid!

IKS har inngått en avtale med Akademiet Nettstudier for å tilby utøvere muligheten til å kombinere studier og idrett på en enkel måte, og som gir deg som utøver 15 % rabatt på studieavgiften hos Akademiet.


Akademiet Nettstudier tilbyr fleksible nettbaserte studier innen en rekke fagområder, noe som gir muligheten til å studere på et tidspunkt som passer inn din egen trenings- og konkurranseplan. I tillegg tilbyr Akademiet Nettstudier individuell tilpasning av studieløpet, slik at du som utøver kan få en studiehverdag som fungerer for deg.


Akademiet Nettstudier er godkjent hos Lånekassen slik at man kan søke om lån og stipend til å dekke bo- og livsopphold, samt betaling av kursavgift.

"Vi er veldig glad for å kunne tilby idrettsutøvere muligheten til å kombinere deres studier med sin idrett gjennom samarbeidet med Idrettens Karrieresenter," sier rektor ved Akademiet Nettstudier. "Vi vet at mange idrettsutøvere ønsker å kombinere sin passion for idrett med utdanning, og vi tror at våre fleksible nettbaserte studier vil være et godt tilbud for dem."


Akademiet Nettstudier og Idrettens Karrieresenter håper at dette samarbeidet vil bidra til bedre tilrettelegging for idrettsutøvere for å kunne kombinere sin idrett med utdanning, og at dette vil være til glede og nytte for mange.
Ved Akademiet Nettstudier får du 15% rabatt på studieavgiften. For mer info om deres fagtilbud og bestilling av studier, les mer på Akademiet sine sider.

15 % rabatt på enkeltkurs 15 % rabatt på fagpakker

15 % rabatt på Akademiet LIVE-kurs

Rabattkode: "Samarbeidsavtale IKS, 15% rabatt"


Har du spørsmål vedr. studier hos Akademiet, ta kontakt med: Petter Mathias Olsen

Administrasjonsansvarlig

Akademiet Nettstudier

89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page